Menu
Gildia Pióra na Patronite

DZIWNY JEST TEN ŚWIAT OCZACH DRUGIEGO CZŁOWIEKA

Nikt nie wie, co ja czuję,

nikt nie wie, czym ja żyję,

nikt nie wie, o czym marze ,

większość ludzi o mnie myśli

że jestem inny niż zdrowa

sprawna osoba bo jestem

aktywną osobą na wózku

bo na dzień dzisiejszy jest

dla mnie najważniejsza

rodzina mama i tata

bo nie wiem nawet

jak długo bóg da szansę

im pozostać przy mnie na tej polskej kochanej zemi.

10 315 wyświetleń
41 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!