Menu
Gildia Pióra na Patronite

mówiłeś

nikt nie powinien być sam
mówiłeś
w rok później nocą
pozostawiłeś ten świat
oddając duszę aniołom

w snach odwiedzałeś nieraz
mówiłeś
miałaś nie płakać
i zimny budził mnie brzask

chcesz
przyjdę do ciebie
sama

1807 wyświetleń
30 tekstów
5 obserwujących
  • krysta

    3 February 2016, 08:58

    przemawiasz wierszem...świetny.
    :)

  • nicola-57

    18 January 2016, 14:32

    czy mam łzy w oczach? Tak.
    pozdrawiam pięknie

  • Malusia_035

    13 January 2016, 11:37

    przeszywa , dobry wiersz :)

    Pozdrawiam :))

  • onejka

    12 January 2016, 22:24

    przeszedł mnie dreszcz...

  • Cris

    12 January 2016, 21:45

    Podoba się...ciekawie zapisany...
    Pozdrawiam :)