Menu
Gildia Pióra na Patronite

Popsuta prostownica - miniaturka

Nikt nie ma większych problemów
od tych
które ma Twoja żona...

(Pamiętaj o codziennym wynoszeniu śmieci)

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • onejka

    29 July 2013, 09:21

    Rozsądny Pan wie, że nic tak nie uszczęśliwia zwiazku jak pierwszeńśtwo problemów żony ;)

  • Papużka

    29 July 2013, 09:11

    hehehe :))

  • marka

    29 July 2013, 08:08

    Nie ma jak humoreska... Pozdrawiam. Ale nie wszyscy faceci są aż tak leniwi.

  • 28 July 2013, 23:03

    Nie zgadzasz się co do siebie, OK. Nie będę się o to kłócić. Uogólniłam tylko ;)

  • marka

    28 July 2013, 22:59

    Ooooo...Nie zgadzam się. Robię obiady, sprzątam, podlewam działkę. Myję naczynia, wynoszę śmieci. Faceci też nie mają lekko. No i oczywiście adorują swoje niewiasty.

  • 28 July 2013, 22:52

    Bo Wam się wydaje, że o... kobiety to mają łatwiej.
    A to nie jest prawda. Zapieprzają 8 godzin w pracy. Wracają. Muszą zrobić obiad. Albo jeszcze zakupy. Posprzątać. Wyprać. Wyprasować.
    A to jeszcze dzieci. Lekcje. Zadania. Projekty. Zebrania...

    No ludzie... a gdzie jest czas na książkę? Tragedia.