Menu
Gildia Pióra na Patronite

obietnice.

Nikt nie jest lalką w prostej zabawie,
Nikt nie jest pionkiem w dziecinnej grze,
Jak cień odbity w spokojnym stawie,
Tak odbijamy się w ciemnym dnie.

9238 wyświetleń
92 teksty
26 obserwujących