Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pora dorosnąć

Nikt nam nie zwróci
Nadwyżki wypłakanych łez
Sił, gdy musieliśmy walczyć
O to, co innym spadło z nieba

Nikt nas nie zwolni
Z tegoż tytułu
Od walki o siebie
O swoje szczęście

Nie mamy nadpłaty
Odpowiedzialności
Za słowo i czyn
Albo za ich brak

Spróbuj odpuścić,
a życie wystawi ci rachunek,
los upomni się o odsetki,
a czas zlicytuje

103 441 wyświetleń
1204 teksty
141 obserwujących