Menu
Gildia Pióra na Patronite

NIGDY

Nikomu nic nigdy nie ujdzie na sucho
bowiem każdy się kiedyś spotyka z kostuchą.

Sprawiedliwość tam czeka gdzie droga się kończy
i nie można uciekać gdy ze śmiercią Cię łączy.

Jeśli myślisz że się komuś cokolwiek upiecze
to posłuchaj słów moich co do Ciebie ja rzeczę ...

Jeśli skrzywdzisz cokolwiek co czuje i żyje
będziesz musiał zapłacić nawet gdy życie minie.

70 826 wyświetleń
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!