Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura o Tobie, świtem natchniona

nikły zapach
w pierwszych słońca promieniach
budzi mnie świt
twoim lekkim westchnieniem
przez sen uśmiechem

zatrzymany w kadrze film

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!