Menu
Gildia Pióra na Patronite

nigdy nie pozwól mi zapomnieć o sobie

choć uczucie już przybladło
i kapie na podłoge

wyjdzimy nieraz z siebie
by jutro inaczej rozpocząć

135 878 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    20 November 2015, 22:13

    ponoć...zawsze jest 'jakieś' jutro i tylko od nas zależy jakie będzie i czy nadejdzi.

    onejko, bardzo, ale to bardzo doceniam.

  • onejka

    18 November 2015, 12:48

    wzięłam tytuł do siebie, wciąż Cię odwiedzam :)

  • krysta

    18 November 2015, 11:51

    tak jutro może być ten decydujący dobry dzień...
    bardzo ładnie.
    :)