Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez ciebie

Nigdy nie będzie,
jakby ciebie nie było.
Nawet gdybyś chciał.

Gdyby to co między nami,
się skończyło.
Inny już będzie świat.

Będzie jak dawniej,
zanim cię poznałam.
Kiedy myśląc że kocham,
nigdy nie kochałam.

Znów zagram kogoś,
kim nigdy nie będę.
Na szczerość,
już się nie zdobędę.

Tobie zaufałam,
znalazłam bratnią duszę.
Serce ci oddałam,
udawać nic nie muszę.

Bez ciebie mój świat,
nie będzie taki sam.
Tylko z tobą mogę,
dojść do nieba bram.

7962 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
  • 30 December 2022, 21:41

    Nigdy juz nic nie będzie tak jak bylo,
    cos co sie skończyło nigdy nie wróci!!!
    Nigdy juz nie zaufa,
    ani nigdy nie pokocha
    wiecznie zalamana😔😢

  • katjaa

    6 November 2012, 17:52

    piękny wiersz..