Menu
Gildia Pióra na Patronite

wiesz

nie zwykłem używać znaków
interpunkcyjnych
więc nie
czy pytam, oświadczam czy

światło ma kolor śmierci
miłość ciemności
my
gdzieś poza tym wszystkim

chodzimy po łąkach
nad, po rzekach które istnieją
tylko w snach

ma miejsce
miłość

42 462 wyświetlenia
808 tekstów
64 obserwujących
  • danioł

    17 December 2018, 19:57

    nie
    raczej tego czego się nie przeżyło

  • 14 December 2018, 18:38

    W każdej miłości jest jakaś [ość].
    Czasem nie chce nam się po prostu jej wyfiletować.

    A czy sny nie są projekcją tego, co się przeżywało?

  • fyrfle

    12 December 2018, 06:26

    Najważniejsze, że po łąkach ma miejsce miłość, tak czytam Twój wiersz.

  • silvershadow

    11 December 2018, 22:29

    dobry wiesz

  • marka

    11 December 2018, 22:12

    Pomysłowy utwór

  • sprajtka

    11 December 2018, 21:55

    Kolor miłości to odbicie światła, które można jak miłość rozproszyć...
    Nie dam Ci znaku, bo i tak nie używasz...