Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie zostawiaj .

Nie zostawiaj mnie samej
Nie zostawiaj w tej ciszy która tak bardzo boli mnie
Nie odchodź gdy krzyczę
Nie odchodź gdy płaczę
Nie chce żyć bez Ciebie
Mym sercem jesteś Ty
Nie zostawiaj proszę mnie
Nie potrafię przestać Kochać Cię
Nie potrafię wyrzucić z serca
Nie zostawiaj mnie
Przepraszam za błędy które popełniłam dziś

18 611 wyświetleń
131 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!