Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podległość.

Nie znoś mnie, nie popieraj, neguj, pluj w twarz mi
Popchnij mnie w przód, kolejnym komplementem
Z ust potomka przygłupów, to właściwie zaszczyt
Dla mnie, sprawić Ci długie przemyślenie

I tak z każdym słowem, bardziej zachodzisz w głowę
Za mądrze powiedziane, po prostu nie rozumiesz
Albo Cie zamurowało, albo masz katatonię
I zwymyślasz mi znów, powiesz, że to jest głupie

Podległość - życie jakie sobą prezentujesz
Dni zlane w jedną, ciągłą, szarą sztafetę
Goń przed siebie, goń się jak nie czujesz
Gdy wszyscy wokół plują tylko na Ciebie.

43 914 wyświetleń
514 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!