Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie zgoda

memberr

memberr

Nie zgadzam się proszę Pana.
Nie ma Pan nawet za grosz racji.
Pan nawet nie wie kim ja jestem.
Co ja czuję i co ja czuć mogę.
Proszę Pana łaskawie o wyrozumienie.
Zrozumienie czy cokolwiek związanego z rozumem.
Oh, przepraszam. Pan i tak nic nie rozumie.
Myśli Pan, że ja jestem nie normalna?
Że sobie to wszystko wymyśliłam?
Bzdura!
Pan to też ma czelność mnie o to pytać.
Że ja się mogłam zgubić, że to nie ta droga.
Że to nie tak trzeba, że to nie tak się robi.
Proszę Pana, a Pan wie jak to się robi?
Jak się żyje, chodzi, pije, myśli, słucha, robi
Jak się wybiera, decyduje, wariuje i świruje?
Tak, tak, Pan wie zawsze wszystko
Pan przecież w mojej głowie za wszystko decyduje.

8410 wyświetleń
157 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!