Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kolce.

Nie zdążę
Nie ma Cię tutaj
Tak smutno mi
Już moje serce
Palą na stosie
Święci Anieli
Pomóżcie mi

Na śmierć

Tu
Tylko róża
Na moim grobie

Przeczekam deszcz
I żyć będę
Ponoć lepiej

4825 wyświetleń
33 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!