Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie zakładaj mi łańcucha
Daj mi ciepło
Miłość
Dach nad głową
Posiłek
Ale nie zakładaj mi łańcucha
Będę wiernie stał pod drzwiami
Rano, gdy wychodzisz z domu
Będę stał też wieczorami
Gdy nie będzie komu
Ale proszę
Nie zakładaj mi łańcucha
Chcę być wolny
I kochany
Nie stłamszony
I niechciany

8877 wyświetleń
64 teksty
6 obserwujących
  • 3 May 2016, 00:57

    a to już smycz nie wystarczy ,po co jakieś łańcuchy
    na łańcuchach to tylko krowy się pasły w koniczynie

  • Cris

    3 May 2016, 00:42

    ...myślę, że wiersz napisany z myślą o pupilach...ci co zakładają im łańcuchy, sami powinni się przywiązać.