Menu
Gildia Pióra na Patronite

Au crépuscule

nie zacieram słów
gdy piszę

o bezimienności
wszystkiego wokół
i o niemożności nazywania

czasem przerasta mnie
dla później
(18.12.2012)

53 613 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!