Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obraz Dnia.

Nie zabijaj snu
nie zabijaj
bo sen jest
jak poranek rosy mglisty
chłodno piękny
rześki
gdy wszystko śpi jeszcze

I mija sen
sam z siebie przecież
więc nie zabijaj

I jutrzenka mija niedościgniona
gdy śnimy
nie zabijaj jutrzenki

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    15 March 2014, 15:16

    E hehe dla Ciebie Zbysiu przecież zawsze jestem ;P

    Podziękował.

  • vikkka

    15 March 2014, 11:18

    Bardzo dobry wiersz

  • czarna mamba

    15 March 2014, 11:15

    nooo az się zatrzymałam nonono brawo :)))