Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z Milką w kieszeni

Nie wystarczy biec po szczęście,
trzeba wiedzieć gdzie go szukać.
Tego kurczowo się trzymam,
codziennie chodzę po czekoladę.
A Ty mi mówisz, spieszmy się
kochać ludzi, tak szybko odchodzą.
Na co odpowiem bez zastanowienia.
Spieszmy się zrobić wszystko,
by nigdy nie odeszli. Chcesz kawałek?
Nie, dziękuję - przecież gorzka.

__________________________________________
Dla Ciebie Ktosiu to straszydło,
my wiemy, że wspomnienia nie zawsze są piękne.

24 654 wyświetlenia
261 tekstów
49 obserwujących
  • ....ktoś....

    12 September 2011, 16:26

    hah wreszcie coś dla mnie

  • Myffa90

    12 September 2011, 13:43

    Emilka jest bezcenna ;)

  • 12 September 2011, 09:35

    Wiersz napisany z okazji przeceny w żabce na Milkę?
    Mniam... Pozdraw!am