Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niewyspanie

Nie wyspałam się znowu,
mogę spać 7 czy 10 godzin
to i tak nic nie da.
Chociaż przebudziłam się dziś po 6 rano
i pomyślałam "cholera chyba się wyspałam".
A druga myśl była taka:
"tak wcześnie wstawać, się nie opłaca"

:)

11 974 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!