Menu
Gildia Pióra na Patronite

ślad przeszłości

Niewyraźne wspomnienie, mała chwila co dudni,
tylko cienie obrazu i dźwięk jak echo w studni.

Lata upłynęły, wróbel już gniazdo wije,
patrząc na ślad przeszłości serce mocnej bije.

917 wyświetleń
14 tekstów
1 obserwujący
  • Ellizzaa

    18 November 2014, 12:38

    Gaia, ale błąd, dziękuję:)

  • Gaia

    21 October 2014, 13:42

    niewyraźne