Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niewypowiedziane słowa
kaleczą duszę
tłumiąc dzikie szepty
serce okalające
od środka
zimnym spojrzeniem
na rzeczywistości
zagmatwaną sprawiedliwość
prowadząc donikąd
nadzieję brutalnie
wydzierają nam z chwilą
wymownej ciszy

5620 wyświetleń
96 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!