Menu
Gildia Pióra na Patronite

prześwity

nie wspinam się już na palce
odkąd wyrosłam z marzeń
czasem tobą zasłaniam oczy
gdy niepokój się wdziera do środka
na progu mojego zwątpienia
upadła niejedna gwiazda
i tylko czasem księżyc
wpada tu z wiązką wspomnień
przez niedomknięte okna

137 934 wyświetlenia
1393 teksty
282 obserwujących
  • 11 July 2014, 13:47

    Zatrzymał i zamyślił niezwykle przenikliwie
    wers analityk , niepoprawny buntownik , świadomy podświadomych potknięć ;) gdyby nie potknięcia jednak nie nauczylibyśmy podnoszenia na poprzeczkach ;););)
    Dużo uśmiechu i zdrówka ;)
    Pozdrawiam ;)

  • wdech

    11 July 2014, 13:40

    bo jak gasnąć
    tak również rozkwitać
    można

    przy swoim szczęściu

    ---------------
    zatrzymał, miłego... :)