Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie wiem
nic już nie pamiętam
tylko
kilka głębokich spojrzeń
wiele zapisanych uśmiechów
miliony przypadkowych
dotyków
wywołujących we mnie
tak słodkie dreszcze
ahh mój ukochany
gdybyś tylko wiedział

6787 wyświetleń
60 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!