Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie wiem jak to jest... Kiedy słońce uśmiechów wstaje nad nami.
Chwile są tak ulotne pada delikatne stwierdzenie z ust.
Zamykające kocie oczy, patrzą na mnie i nie wiedzą co mają myśleć.
Dalikatna łapka wyciąga się do mnie i sprawy nagle tracą swój sens.

Nie wiem jak to jest... Kiedy śmiech Twój odbija się falami.
Chwile są tak pełne uczucia którego nigdy nie poznałem.
Kocie oczy wędrują na Twarz i rozszerzają źrenice.
Pazury których jeszcze przed chwilą nie było ukazują się.

Nie wiem jak to jest... Gdy serce bije mocniej jakby z przestrachu.
Chwile dają uniesienie każdej sekundy, nie będzie już takiego dnia.
Kocie oczy szykują się do skoku, nie wiedzą gdzie skoczyć chcą.
Czyż jest coś bardziej cudownego niż przyjacielska dłoń?

Nie wiedzieć jak to jest to grzech,
Gdy serce wtula się w tą dłoń,
I nie odrzuca Cię, łaknie Ciebie,
Tak to jest przyjaźń jakiej potrzebuje.
I wiedz, że nawet feniks czasami płacze.
Więc nie mów nic, otwórz delikatnie dłoń.
Zobacz jak to jest gdy kocie oczy zamykają ze spokojem się.

5469 wyświetleń
54 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!