Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak sobie ciebie życzę

nie wiem, jak to zrobiłeś
że wziąłeś moje serce w niewolę
przegrałam wojnę z rozsądkiem

i sobie ciebie życzę…

pragnę ciebie ot tak - bezwolnie
a twoje delikatne dłonie
niech będą miłego początkiem

jest mi już do ciebie
bardziej - niż bliżej

więc niech zaszczebioczą ściany
przecież brakuje nam tego
gdy zapatrzeniem oczu się zmęczysz

tak sobie ciebie życzę kochanie

na czternastego…

- nie chcę nic więcej

21 287 wyświetleń
183 teksty
42 obserwujących
  • marka

    12 February 2012, 20:15

    Piękny miłośnik powleczony płatkami kwiatów.

  • Julka 10

    12 February 2012, 19:32

    "nie wiem, jak to zrobiłeś
    że wziąłeś moje serce w niewolę.."

    Na to pytanie, nikt nigdy nie znajdzie...odpowiedzi :):):) Tam gdzie miłość...wszystko poza nami i... samo się ...dzieje...:):):):) My jedno... a serce drugie...
    I proponuję z tym nie walczyć...Co ma być...będzie, bo przed przeznaczeniem nawet na koniec świata i na bezludną wyspę nie...uciekniesz :):):):):)

    Tradycyjnie...pięknie...pozdrawiam :):):)