Menu
Gildia Pióra na Patronite

jeźdźcy Apokalipsy

nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę
ale świat skończył się już dla mnie dawno
nie było wybuchów, powodzi
a Ziemią nie wstrząsnął diabeł
ale mój umysł ogarnął mrok

w ciemności kłębią się koszmary
słów nigdy niewypowiedzianych
one duszą mnie i przekrzykują mój krzyk
one są głośniejsze niż lwi ryk

nie słuchaj przepowiedni fałszywych proroków
świat skończy się inaczej
dla każdego

1299 wyświetleń
21 tekstów
1 obserwujący
  • RozaR

    16 March 2014, 16:41

    To jesteś martwy choć jeszce żywy ---ale póki pisać o tym potrafisz ----to jeszcze żyw jesteś.

  • Moonlight-Sonat

    16 March 2014, 13:55

    ciekawy wiersz, dla każdego może być inaczej odczytany, warty przemyśleń ;)