Menu
Gildia Pióra na Patronite

Farbonosz cz.1

Nie wiem czy nie poplamię

Choć idę nadzwyczaj inaczej

Iść krawędzią po planie

Biczować konie przed nami

Nie wiem czy mi skrzydła urosną

Gdy mi burza rozkaże

Nie wiem czy się uniosę

W namalowane baśnie

Nie wiem choć wszechwiedzący

Bohater gdyż patrzę

Nie wiem czy ci doniosę

Farbę koloru realizm

9952 wyświetlenia
169 tekstów
19 obserwujących
  • @s!a

    23 October 2012, 20:42

    Zazdroszczę Pani A ;))