Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pijak

nie wiedzieć kiedy zaczął
i umiar zatracił

popadał coraz głębiej
jak gdyby miał zabić

zatopić chciał smutki
o których zapomniał

już nie czuł
już nie żył
byle było polać

półdziki się włóczył
nieświadom sam siebie

człowiek i alkohol
a nic nie istnieje

11 235 wyświetleń
143 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!