Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Niewidzialni.
Szybują po świecie jak martwe graty.
Podążają za celem.
Cel jest ważny.
Spieszą się, przecież jeszcze tyle drogi przed nimi.
-...!
-Nie, nie mogę, jesteśmy niewidzialni.
Głos?
Ktoś woła?
Pomoc?
Co?
Teraz?
Nie, przede mną cel.
Echo? Kto?
Złudzenie.
Cel.
Hallo? Gdzie jestem?
Cel(a)?
Pomóż mi!
-Nie!- widzialni.

3707 wyświetleń
49 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!