Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obrót o trzysta sześćdziesiąt stopni chłodu

Nie warto uśmiechać się do życia
Ono szydzi z nas co rusz
Nie warto płakać w ukryciach
I tak zostanie po nas kurz

Nie będę obmyślać chwili każdej
Nie warte to jest zachodu
I tak nie odróżnię tej ważnej
Wśród setek innych - chłodu

Nie warto płakać do śmierci
Odwiedza i tak nieproszona
Mimo że masz na nią chęci
To nie Ciebie dziś pokona
__________________________
Nie warto się uśmiechać
by zaraz zrzedła mina
Nie warto się starać
by wszystko ktoś przekreślił
Nie warto płakać
by znaleźć politowanie

Trzeba w tym trwać...
Stanąć na nogi i wykonać obrót
o trzysta sześćdziesiąt
stopni ciepła

Em.

24 654 wyświetlenia
261 tekstów
49 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!