Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak jak ja

Nie warto starać się,
Wiem, bo straciłem sens,
zostałem sam odrzucony tam,
gdzie cierpienie jest,
a koszmarem dzień,
kolejny słońca wschód,
zwiastuje życia chłód.
Bo gdy szczęśliwy ktoś
ktoś musi cierpieć wciąż…jak ja.

Tak jak ja…wytrzymaj.
To jest gra…przegrywam,
ludzie mnie…dobijają.
Powoli zabijają.

O marzeniach mówią,
ja już nie wiem, co to jest,
już w niepamięć poszło, jak marzy się.
Jak można cieszyć się…
nie rozumiem tego ja…
NIE ROZUMIECIE NIC!
Żyje w was beztroski świat,
koniec zbliża się-
to była trudna gra.

Tak jak ja...nie wytrzymałeś,
ważną grę…przegrałeś.
Ludzie cię też dobili
to oni nas unicestwili!

3079 wyświetleń
21 tekstów
5 obserwujących
  • claymore

    17 March 2010, 19:38

    Nie wiem co powiedzieć. Masz zupełną rację.