Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wstyd

Nieustępliwa znieczulica
skupia się
w oku cyklopa

to uczucie

Wylewa się
we mnie
na oścież

Imaginacyjnie się
topię
między ziarnka piasku.

3355 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!