Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieuspany
Bo wciąż żywy duch w naszych bije sercach
Ta sama krew
Co płynie wciąż w żyłach dając nam życie
Te same łzy
Co razem niejeden raz wylewamy gdy los nas krzywdzi.
Ci sami my
choć łatwopalni wciąż chcemy więcej..

3808 wyświetleń
61 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!