Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie uciekaj w przeszłość
Nie biegnij w przyszłość
Nie patrz jak moment się zaczyna
nie patrz jak się kończy
to jest coś o czym się zapomina
szczęśliwy czasu nie liczy
Nie odliczaj chwil
Nie zatrzymuj
po prostu żyj
i się nie przejmuj

2173 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    3 October 2015, 22:38

    masz rację...dobra puenta:
    ''i się nie przejmuj''
    pozdrawiam.