Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieuchwytny

nieuchwytny uśmiech
jest jak zapomniany Bóg nie mieszka tu

złodziej czasu
skrywa w słowach nóż

14 142 wyświetlenia
99 tekstów
4 obserwujących
  • RozaR

    11 November 2016, 23:08

    Trochę połamane i nadmuchane.
    Choć nie jest złe