Menu
Gildia Pióra na Patronite

Yo estaba contigo

Nie to nie wróci
I to bardzo smuci

I marze o tym, co straciłem
O tym jak z Tobą byłem

A byłem tak bardzo blisko
Teraz jestem tak daleko

Już nigdy nie uściskam dłoni
Nie pocałuje też Twych skroni

I o Nas zapomnieć mogę
I w sercu nosić trwogę

To chciałbym poczuć włosy Twe
Wbić w nie wszystkie palce swe

I uściskać z Miłości gorąco
Zacisnąć w ramionach mocno

Pozostają wspomnienia
Które tworzą te marzenia

Wargi mi drżą
Oczy toną

W płucach brakuje tchu
Czemu, nie ma Ciebie tu!!?

https://www.youtube.com/watch?v=VYuBxirlCNo

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    9 August 2018, 06:25

    Dzień Dobry Bożena.

  • 8 August 2018, 16:41

    Byłam bede kocham was uff piekne słowa pusta rozmowa.

  • M44G

    7 August 2018, 18:56

    Witaj Byłam jestem. Dziękuję i Pozdrawiam.

  • Byłam

    7 August 2018, 18:51

    tylko ostatnie dwa wersy szkolne, niepotrzebne w mojej opinii

  • Byłam

    7 August 2018, 18:50

    ujął mnie
    mooże dlatego, że długo wierszy nie czytałam
    Pozdrawiam :))

  • karciawiersze

    6 August 2018, 20:03

    Noc młoda, ja jeszcze pełna Trwogi do Boga. Pozdrawiam.

  • M44G

    6 August 2018, 19:59

    Dziękuję . Miłych snów.

  • karciawiersze

    6 August 2018, 19:57

    Chwyta za serce. Pozdrawiam :)