Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pianissimo possibile*

A kiedy ucichnie muzyka
pozwól mi odejść
bez echa
I gdy zapadnie milczenie
nie szukaj mnie
między wierszami

tego co w sercu brzmi
żadne ze słów nie uniesie

moja dusza bez przerwy
od nowa
tylko jeden sen ciągle śni
bo jest w każdym z nas taki świat
na wyciągnięcie dłoni
nie można go zamknąć w granicach
ni objąć
chyba, że... ramionami

*możliwie najciszej

137 925 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!