Menu
Gildia Pióra na Patronite

dopóki nie powiem żegnaj

nie szukaj
mądrych słów na wydeptanych drogach życia
one nie przyniosą spełnienia
gdy z dna obserwować będziesz
rozbite światło dnia

135 809 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!