Menu
Gildia Pióra na Patronite

1

Nie smuć oczu swych
są zbyt piękne by smutek tkwił w nich
Nie zapomnij także
o tym uroczym uśmiechu,
który był źródłem mojego oddechu.

Trudny jest te świat
pełen zmartwień i wad
niepoukładanych spraw
wiem, że to co czuję do Ciebie
jest jak czarny znak na błękitnym niebie

Wiem, że to coś złego
coś nieprawdopodobnego
ale posiadają to serce,
które Cię pokochało
posiadam nadzieję cichą i małą

1281 wyświetleń
14 tekstów
0 obserwujących
  • R.A.K.

    9 September 2012, 08:42

    Ładny wiersz!

    Pozdrawiam.

  • Archangel_Marco

    9 September 2012, 01:20

    Ale to jednak nadzieja.