Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieśmiałym dotykiem dłoni
rozbudziła moje marzenia ,
falą rozkoszy wije
się moje ciało ,
nieprzytomnym wzrokiem
przebijam niebieskie chmury ,
chwytając jej uśmiech
zostawiony na moim policzku...

43 336 wyświetleń
304 teksty
260 obserwujących
  • słoneczniki

    8 November 2011, 17:14

    Piękne.
    I jakże pobudzające...

  • Voyage

    29 March 2011, 13:00

    Niezmiernie mi miło, Martynko, dzięki wielkie ;)

  • PetroBlues

    2 March 2011, 23:41

    Jak widać nie każde uzależnienie jest szkodliwe Martyno:) Wiersz znakomity,pozdrawiam.

  • strawberry89

    2 March 2011, 22:26

    Chyba nie mogę czytać Twoich wierszy, uzależniam się...

  • Jesień

    1 March 2011, 20:58

    Świetne.

  • 1 March 2011, 20:54

    No i co tu powiedzieć..
    Krótko - PIĘKNIE :)

    Pozdrawiam :)

  • giulietka

    1 March 2011, 19:50

    Ech... i Ach... można odpłynąć;)

  • Sol 8

    1 March 2011, 19:39

    Pozdrawiam:) Bardzo Ładnie :)