Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie słyszę już
swoich myśli

prosić o nic
nie mogę

przekleństwa
z ust odczytuję

resztę gestami
wyjaśniasz

milcząca zgoda
na życie

oddychaj
przecież ci wolno

31 407 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • 17 November 2017, 22:12

    Dzięki :) odwzajemniam pozdrowienia :)

  • 17 November 2017, 00:37

    Smutne, ale ciekawe...
    Pozdrawiam. :)