Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kompromis...

Nie rozbijam siebie
o męskie spojrzenia
gdzie polubiłam tą
naturalną przekorę

Potrafiąca skrócić
ciekawy zasób słów
często do minimum
aby nie być dłużej

Podmiotem zwanym
chwilą zapomnienia
ucząc serce życia
bez kompromisów...

07.12.2014

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    17 December 2014, 14:28

    Mirku... oj tam.. ;)
    Ciesze się, że zatrzymałeś się ;)

  • fyrfle

    16 December 2014, 20:51

    ...że jest zbędna.

  • Pechowa_

    16 December 2014, 17:35

    Mirku co wiem... ?
    ;)

  • fyrfle

    16 December 2014, 11:31

    Bolesny tekst, ale mocny i prawdziwy. Nie mogłem sobie darować tej opinii, choć wiesz...

  • Pechowa_

    8 December 2014, 19:56

    Krysiu dziękuje ;)

  • krysta

    8 December 2014, 10:49

    jak zwykle ładniutko :)