Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota

Nieraz, kiedy płynę rozmarzony,
Przemierzam dwie rzeki:
Jedna – lustrem twoich oczu,
Druga – opływa powieki.

21 171 wyświetleń
266 tekstów
27 obserwujących
  • funeralofheart

    7 August 2014, 00:31

    Dziękuję ślicznie.

  • Innael

    7 August 2014, 00:28

    piekne słowa