Menu
Gildia Pióra na Patronite

słodko-kwaśny

nie pytaj
odpowiedzi porwał wiatr
przez otwarte okna
wraz z nią uleciały

tą co miała
na zawsze trwać

nie płacz
potokiem łez
nie zmyjesz kłamstw
miast gorzkiego
słodko-kwaśny pozostaw posmak
naszych dni

umarła nim dopełniły się
nasze dni

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!