Menu
Gildia Pióra na Patronite

świt i zmierzch

nie pytaj
nie pytaj o miłość
nie pytaj jak to jest
do niej wracać co noc
bez wytchnienia
gdy nikt nie pamięta
zapachu jej perfum
nie pytaj
o wspomnienia
serca drgnienie
oka blask
nie pytaj mnie
o świt
i zmierzchu czerwień

nie pytaj mnie
jak umarła

159 515 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!