Menu
Gildia Pióra na Patronite

nieodpowiadanie

nie pytaj mnie o miłość
zbyt dobrze zdradę znam
nie pytaj mnie o szczęście
zbyt wiele w nim samotności
nie pytaj mnie o jutro
zbyt wiele dzisiaj do zrobienia zostało
nie pytaj mnie co pamiętam
zbyt bardzo bolą te wspomnienia

159 237 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!