Menu
Gildia Pióra na Patronite

NIE PYTAJ...

Nie pytaj czy moje malinowe usta
Wodzące Cię na pokuszenie
Są zwiastunem lepszych dni,
Czy mój uśmiech dźwięczący
Nieskończoną ilością dzwoneczków
Jest radością samą w sobie.

Nie pytaj skąd znalazłeś się
W moich snach niewyśnionych
Pełnych tęsknoty i słodkich obietnic,
Skąd pewność spełnionego marzenia
Gdy zamkniesz mnie w swoich ramionach
Przytulając delikatnie do serca.

/Joanna/

15.04.2013

63 526 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • Nutka67

    15 April 2013, 23:32

    Dziękuję Wam bardzo.
    Chwilkę nie zaglądałam, a tutaj tylu sympatyków się odezwało. Bardzo to miłe i utwierdza mnie w tym, że nie piszę dla siebie.
    Pozdrawiam serdecznie.

  • Pechowa_

    15 April 2013, 17:40

    Przepiękny wiersz! Zabieram ;)

  • M44G

    15 April 2013, 17:11

    Przepięknie jak zawsze Joanno.

  • misiek45

    15 April 2013, 15:37

    Czarujący wiersz Joasiu-pozdrowionka przesyłam:)

  • Nutka67

    15 April 2013, 14:15

    Dziękuję Panowie, jesteście bardzo mili.
    Pozdrawiam serdecznie.

  • marka

    15 April 2013, 13:05

    Wiersz - jak wcześniejsze - piękny. Pozdrowionka.

  • awatar

    15 April 2013, 12:20

    ładne