Menu
Gildia Pióra na Patronite

kruche życie

nie puszczaj
nie puszczaj mej ręki
póki świt
i pierwszy słońca promień

niczym motyl
tak krucha
delikatna
podmuchem wiatru
porwana

....................

przeminął świt
i dzień
nastała noc bez gwiazd
nim zdążyłem szepnąć

tak ...

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!