Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie przyznam się ! Klnę się na Boga że nie przyznam Ci racji
Nie powiem tak ! Nie powiem Nie !
Nie wiem czy słyszałaś ? Jak wiatr cicho szeptał , nie potrwa to dnia ?
Noc teraz zazdrości ,
A w nocy ciągniesz mnie za język !
Widzę że Cierpisz , widzę że ja też
Ale klnę się na Boga że się nie przyznam

3482 wyświetlenia
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!