Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Nieprzypadkowe chodniki
Wstążki na rzęsach
Książki w nieładzie
Firanki niebieskie na oczach
Udręka współczesności
Uczucie nawet platoniczne
Nieodwzajemnione
Odblask dobroci
Szkiełko w oku
Niedostrzeżone

29 246 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
  • LunaLove

    1 October 2014, 13:17

    Bardzo mi miło, niestety a może i stety pojawiają się takie 'firanki' na naszych oczach.
    Pozdrawiam ciepło :)